Søk i denne bloggen

Personvernerklæring

"EnBonnFraHjertetMitt.blogspot.com" forstår viktigheten av å beskytte din personlige informasjon og er forpliktet til å overholde denne personvernerklæringen til enhver tid for å sikre at din personlige informasjon er effektivt beskyttet.

Hva slags personlig informasjon vi samler inn

I de fleste tilfeller vil informasjonen din være begrenset til kontaktinformasjonen din, inkludert, men ikke begrenset til, navn, e-postadresse og sted (by og land).

Når samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn personopplysninger når du fyller ut ett eller alle skjemaene du finner på denne bloggen.

Bruk av informasjonskapsler

Denne bloggen kan bruke informasjonskapsler. En informasjonskapsel er et stykke tekst som et nettsted lagrer i nettleseren din for å gjøre det mulig for nettstedet å lagre viss informasjon på maskinen din slik at den kan hentes senere. Vi bruker ikke informasjonskapsler for å samle inn personlig informasjon om deg. Selv om du kan konfigurere nettleseren din til ikke å akseptere informasjonskapsler fra denne bloggen, er det mulig at enkelte funksjoner i bloggen ikke er tilgjengelige når informasjonskapsler ikke aksepteres. "EnBonnFraHjertetMitt.blogspot.com" opererer med eksterne nettsteder for å tilby produkter og tjenester. Disse eksterne nettstedene bruker informasjonskapsler for å vise annonser basert på din nettleserhistorikk.

Hvordan vi håndterer personopplysninger

"EnBonnFraHjertetMitt.blogspot.com" er forpliktet til å ta alle rimelige skritt for å sikre at all personlig informasjon som samles inn av oss er nøyaktig, oppdatert, fullstendig og lagret sikkert. Når din personlige informasjon ikke lenger er nødvendig for formålene som "EnBonnFraHjertetMitt.blogspot.com" bruker personopplysninger til, vil alle rimelige skritt bli tatt for å slette denne informasjonen på en sikker måte.

Hvordan vil din personlige informasjon bli brukt?

"EnBonnFraHjertetMitt.blogspot.com" er forpliktet til å samle inn din personlige informasjon for å varsle deg om nye publikasjoner og når du bestemmer deg for å donere. Vi anser den personlige informasjonen vi samler inn om deg som konfidensiell og vil ikke avsløre slik informasjon til tredjeparter, bortsett fra der denne bloggen er lovpålagt å avsløre informasjonen din.

Retting av dine personlige opplysninger

Gi oss beskjed hvis du har grunn til å tro at personlig informasjon vi har om deg er feil, ufullstendig eller utdatert; for å gjøre det, oppdater informasjonen din her.

Spørsmål

Hvis du har spørsmål i forhold til det ovennevnte eller trenger ytterligere informasjon om "EnBonnFraHjertetMitt.blogspot.com" innsamling, bruk og lagring av din personlige informasjon, kan du gjerne kontakte publicaciones.ace @ gmail.com

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vennligst legg igjen et spørsmål eller en god og konstruktiv kommentar her.